MAAK EEN AFSPRAAK

Infuzion

Ontdek de Kracht van Infuzion: Jouw Huid, Jouw Glans!

Ben je klaar voor een stralende, jeugdige huid zonder naalden of gedoe? Maak kennis met de Infuzion behandeling, de revolutie in huidverzorging! Lees waarom jij deze game-changer wilt proberen:

Wat is Infuzion?

Infuzion is een innovatieve behandeling die actieve ingrediënten diep in je huid brengt zonder injecties. Denk aan een supercharged gezichtsbehandeling waarbij hyaluronzuur, vitaminen en mineralen direct naar de plekken gaan waar je huid ze het meest nodig heeft. Het resultaat? Een gehydrateerde, vollere en stralende huid in een mum van tijd!

Hoe werkt Infuzion?

Het geheim van Infuzion zit in de speciale applicator die zachte elektrische pulsen gebruikt om de voedingsstoffen door je huid te ‘infuseren’. Het is pijnloos en ontspannend – alsof je een luxe spa-behandeling krijgt. Je voelt alleen een aangename tinteling terwijl de magie gebeurt.

Belangrijkste voordelen van Infuzion

  • Direct resultaat: Zie er frisser en jonger uit na slechts één sessie.
  • Geen hersteltijd: Loop de deur uit met een prachtige glow, klaar om de wereld te veroveren.
  • Pijnloos: Geen naalden, geen ongemak, alleen pure verwennerij.
  • Natuurlijk en veilig: Gebruik van lichaamseigen stoffen voor een gezonde huidboost.

Voor wie is Infuzion?

Infuzion is perfect voor iedereen die zijn huid een extra boost wil geven. Of je nu last hebt van droogheid, fijne lijntjes, of gewoon die stralende glow mist, Infuzion is de oplossing. Mannen en vrouwen van alle leeftijden zijn welkom om de voordelen van deze revolutionaire behandeling te ontdekken.

Wacht niet langer en geef je huid de liefde die het verdient. Boek vandaag nog jouw Infuzion behandeling zodat je huid straalt als nooit tevoren!

Wat houdt de Infuzion behandeling in?

  • Reiniging: De behandeling begint met een grondige reiniging van je gezicht om make-up, olie en onzuiverheden te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten optimaal door je huid kunnen worden opgenomen.

  • Infuzion Applicator: De kern van de behandeling is de Infuzion applicator. Dit apparaat maakt gebruik van zachte elektrische pulsen om hyaluronzuur, vitaminen en mineralen diep in je huid te transporteren. Je voelt een aangename tinteling terwijl de voedingsstoffen hun werk doen.

  • Infusie: De specialist beweegt de applicator langzaam over je gezicht. Dit proces helpt de huid te hydrateren, fijne lijntjes te verminderen en de algehele huidtextuur te verbeteren. De infusie van actieve ingrediënten helpt ook bij het stimuleren van collageenproductie voor een jeugdiger uiterlijk.

Infuzion facial treatment

De Pro Bright is een intensieve behandeling die de huid een boost geeft waardoor krachtige ingrediënten zoals vitamine C, beter worden opgenomen. 

Na de Infuzion facial treatment kun je direct je dagelijkse activiteiten weer hervatten. Er is geen hersteltijd nodig, en je zult meteen een verschil merken in de hydratatie en helderheid van je huid. Je gezicht voelt fris, glad en verjongd aan.

Infuzion peel treatment

De Infuzion peel treatment is een innovatieve huidverzorgingsbehandeling die geavanceerde peelingtechnieken combineert met de krachtige Infuzion-technologie. Deze behandeling biedt een diepgaande reiniging en verjonging van de huid, ideaal voor het aanpakken van verschillende huidproblemen zoals fijne lijntjes, pigmentatie, en ongelijkmatige textuur.

Direct na de Infuzion peel treatment zul je een frisse, stralende huid opmerken. Er is minimale hersteltijd nodig, hoewel het normaal is dat je huid een beetje rood kan zijn door de peeling. Deze roodheid verdwijnt meestal binnen enkele uren.

Infuzion microneedling treatment

De Infuzion microneedling behandeling is een geavanceerde combinatie van microneedling en Infuzion-technologie. Deze dubbele aanpak zorgt voor een diepgaande huidverjonging door het verbeteren van de textuur, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, en het stimuleren van collageenproductie.

 

Na de Infuzion microneedling behandeling kan je huid wat rood en gevoelig zijn, vergelijkbaar met een lichte zonnebrand. Dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen. Het is belangrijk om zonnebrandcrème te gebruiken en blootstelling aan de zon te minimaliseren terwijl je huid herstelt.